Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Щампи с герои от филми на ужасите - адски вървежни!

Дата: 2013-02-05

Известните герои от филми на ужасите осигуряват творчески ресурс за дизайнерите на щампи. Художниците имат широко поле за изява за тениски с проекти на тема „филм на ужасите” - като се започне от класически герои като Дракула и Франкенщайн та до съвременните злодеи на ужасите като Фреди Крюгер и Джейсън Ворхийс.

Щампи на тема класически ужаси
От всички класически герои на ужасите, най-популярни са Дракула и Франкенщайн. Историите на кръвопиеца от Трансилвания са били разказвани много пъти в различни среди, от литературата, киното и телевизията. Разказът за чудовището, създадено случайно от електричество, е толкова завладяващ, че дори е станал популярен мотив, който хората желаят да носят върху своите фланелки като щампа.

Щамповането на тениски с тези герои е доста забавен проект. Щампи на популярни класически герои на ужасите могат да бъдат представени по различни начини - като карикатури, скици или снимки. Тези проекти могат да бъдат отпечатани на всякакви тениски за всяка възраст.

Щампи на тема модерни ужаси

Най-известните злодеи в съвременните филми на ужасите са Фреди Крюгер и Джейсън Ворхийс. Фреди Крюгер атакува жертвите си в съня им, докато Джейсън Ворхийс убива тиинейджъри, след като са извършили неморален или социално неприемлив акт, като употребата на наркотици или участие в извънбрачен секс.
Класическите филми на ужасите не са толкова ужасяващи, като съвременните филми на ужасите.

Щамповането на тениски с тези проекти винаги включва изображения на лееща се кръв. Фреди Крюгер, с неговата запазена марка ръкавица с нокти, и маскираният кървав Джейсън Ворхийс не са подходящи проекти за щампи на детски тениски.

Ужасите-комедии и романтичните филми на ужасите, като "Каспър" и Еди Мърфи във "Вампир в Бруклин" от друга страна са приемливи и за деца. Подобни щампи се харесват от деца, момичета, момчета, мъже и жени.


Въпреки, че филмите на ужасите са страшни, щампите, които могат да се създадат от тези филми, определено са предизвикателство за всеки дизайнер. Анимационни или фотографски изображения могат да бъдат щамповани на тениски за всеки пол и възраст.

 

Ако имате желание за фланелка с щампа - разгледайте в нашия магазин или направете тениската си със собствен дизайн. Ние ще ви я изработим и доставим!

 

Най - продавани