Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Моята първа музикална тениска – 2 част

Дата: 2014-04-05

Независимо от промените в тенденциите на модата музикалната тениска си остава хит сред ценителите на музиката. Те носят в себе си скрити послания.

В ретроспекция, аз знам колко много смисъл има вложен в моята музикална тениска с щампа, носена на първия ден в колежа. Тя гласеше: „Сбогом училище, сбогом униформа, сбогом финансова зависимост; Здравейте, приятели, които ме разбирате.” Закупуването й беше една моя сбъдната мечта. Няма да забравя как събирах и предавах хартия, за да спестявам пари.

1979 година социологическата класика – тя оформя тези чувства – университетския жаргон – именно чрез „тайните съобщения”, всеки разкриваше своята идентичност и чувствата, които го изпълваха.

Предпочитан цвят за музикална тениска е черен, както и по – тъмните цветове.

Понякога тениските стават много по – известни отколкото самата група. Подобен пример е с популярната група Ramones, които са продали много повече тениски, отколкото албуми в разцвета си.

30 години по – късно музикалните тениски претърпяват множество модификации. Очаква се един от новите хитове на сцените, по дискотеките и по нощните клубове да бъде музикална тениска с вграден графичен еквалайзер. Според производителя, са ви нужни 4 AAA батерии, за да пренесете ритъма от купоните на тялото си. Колкото и да изглежда странно играта с 4 батерии на вас, факт е, че тази тениска гарантирано ще ви увеличи сексапилa и ще ви запознае с много красиви представителки на нежния пол.

Все още в процес на тестване, а след това и на масово произвдоство се очаква да стане тениска с възможност за свързване към интернет. Тя ще може да се управлява чрез смартфон. Правенето и изпращането на снимки на наши приятели вече ще бъде възможно и чрез нашата любима тениска, а защо не и да слушаме музика чрез нея.

Музикалните тениски винаги ще пазят в себе си нашите спомени и емоции.

Най - продавани