Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Моята първа музикална тениска – 1 част

Дата: 2014-04-01

Ето на какво интересно писмо от любител на музикални тениски се натъкнахме:

„Преди шест месеца аз започнах един блог за да разкажа своите истории, емоции и страст към музиката.

Моята първа музикална тениска беше на R.E.M. Тя беше бяла. Купих я тайно от задните страници на NME.

Всяка сутрин се оглеждах за пощальона , преди майка ми да е проверила дали той е пристигнал. В деня, когато пакетът дойде, аз се затичах на горния етаж, заключих вратата и я облякох. Петнадесет години по – късно аз още я пазех.

Моята музикална тениска беше запечатала в себе си, в късчетата памук цялата ми любов към музиката.

За първи път музикалните тениски се появяват през 50-те години. Тениските бързо се превръщат в хит. The Beatles и Dave Clark Five бяха първите приложения. Скоро след това започват да се появяват и детски тениски с имена на групи.

В моя блог някои от приятелите ми споделят, че страстта им към музиката им е създавала не малко проблеми. П.А. разказва как е била принудена да крие дълго своята музикална тениска, за да не усети баща й че е присъствала на концерт, на който й е било забранено да отиде.

М.Б. иронично твърди, че неговите тениски разкриват изискан стил и завиден ум.

С музикалните тениски човек би могъл да осъществи мистична връзка между себе си и суперзвездата, която харесва.

Тениските предизвикват противоречиви импулси в своя собственик особено когато той е тийнейджър. Неговото желание е да бъде различен, забелязан и да показва себе си и своите усещания. Музикалните тениски са предпочитана дреха за нощни клубове, дискотеки и купони с музика до зори.

Въобще тениска с щампа е предпочитана дреха за представители от всички възрастови групи. Не рядко можем да видим и хора над средната възраст с музикална тениска с лика на техен идол.“

Най - продавани