Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Музикална тенсика облякоха и известни анимационни герои

Дата: 2014-03-28

Те са антигерои за всички нас, те се подиграваха с музикални клипове на MTV. Сега, след 13 години пауза, Бивис и Батхед отново се връщат на дивана пред телевизора.

 

"Бивис и Батхед", шоуто, което помогна на MTV да не бъде само музикална мрежа, която пуска клипове - се завръща! Мярката да се върне популярната серия от 1990 с ​​известни антигерои се спекулира няколко дни. Но скоро MTV потвърди че новите епизоди на "Бивис и Батхед" са в процес на изграждане.

В новия сериал те все още ще бъдат в гимназията, все още ще носят музикални тениски и ще гледат музикални клипове, но сега ще има нови "мишени".

 

Минималната анимация на шоуто се очаква да остане същата. С връщането на "Бивис и Батхед" MTV отново се връща с освобождаването на музикални клипове, нещо, което телевизията изхвърли, за да направи място за популярни реалистични шоута. "Бивис и Батхед" за първи път се излъчва през 1993, но тогава бяха наречени "Frog Baseball". Историята се върти около двама незрели тийнейджъри, които постоянно се смеят. Създателят на поредицата е Майк Джъдж. Бивис и Батхед работят в заведение за бързо хранене и нямат успех с жените, затова постоянно седят на дивана и гледат музикални клипове. Бивис обикновено носи музикална тениска - на Металика, а Батхед е този, който е "готин” и носи AC / DC тениска .

 

Дуото достигна голям успех с техния пълнометражен филм през 1996 - "Beavis and Butt-head Do America". В шоуто понякога се появяваше и Дария, тяхната приятелка от училище, която по-късно получи своя собствена MTV серия. След това MTV отмени Бивис и Батхед през 1997.

Нови продукти

Най - продавани