Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Нова разработка може да замени любимата ни тениска с щампа

Дата: 2014-03-27

Мечтаете да видите възхитен женски поглед насочен към вас? Трябват ви само 60 секунди.

Става въпрос за тениска, проектирана от треньор по бокс и неговите приятели.

 

Аш Буно и Рики Робинсън създали "Funkybod Muscle Top" - тениска с подплънки, чиято цел е да покрие горната част на тялото с възглавници, които изглеждат като твърди мускули. Вероятно това не е първият успешен опит, но това, което прави Funkybod специална е, че

"мускулите" и на екрана изглеждат реалистични, благодарение на материала във вид на пяна, която се разтяга и адаптира към вашето тяло. След дълго търсене на перфектния материал, Аш и Рики постигнали идеалния ефект, така че от сега, момчета от целия свят ще могат да се похвалят с широки рамене, бицепс, трицепс, разработени гърди и корем, без нито едно посещение във фитнеса, а любимата ни тениска с щампа ще бъде забравена в дъното на гардероба.

 

"Жените винаги са използвали сутиени с подплънки и други подобни принадлежности. Сега е ред на момчетата да влязат в действие. Мъжете могат да бъдат също така несигурни както и жените, така че ние им продаваме малко доверие ", казва Аш.

 

До сега, те продали около 1000 Funkybod тениски чрез сайта им, който поддържат от дома извън работното време. Тениските идват в черно и бяло и в 4 различни размери, в зависимост от това колко разработен иска да изглежда купувача.

 

И въпреки че е изобретател на тези тениски с оптичен ефект, Аш е носталгичен за старите времена от неговата младост, когато външния вид не е означавал много и всички с удоволствие са носели любимата си тениска с щампа. "Когато бях млад, не беше така. Ще излезем до кръчмата, ще пием по няколко питиета и може би ще получим по-голям корем, но това е напълно приемливо".

Най - продавани