Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Помогнете на детето си да направи тениска „мой дизайн”

Дата: 2014-03-26

Децата са невероятни малки творци. В техните малки глави има един огромен въображаем свят, креативността им е неизчерпаема, а енергията им като че ли няма край.

 Вие току що сте се прибрали от работа и така ви се иска да се изтегнете за малка почивка. Ами направете го и докато вие си почивате, детето ви ще се забавлява и освен това ще е гордо след похвалата на мама или тате за уникалната тениска „мой дизайн”, която е сътворило.

Лесно е – просто прежалете една своя стара тениска и дайте в ръцете на малкия дизайнер флумастри за текстил. Облечете тениската и се настанете удобно по корем.

 Сега е ред на детето да твори, а тениската върху гърба ви е полето за изява. Дали ще нарисува картина, ЖП линия по която дълго след това може да обикаля с влакчето, няколко магистрали за камиончето си или очертани весели игри – това ще реши то, според това, което ще му подскаже фантазията. Крайният резултат ли? То ще получи своята тениска „мой дизайн”, а вие така необходимата ви почивка – и всичко това докато сте се забавлявали заедно, а вие сте присъствали в детската игра независимо от кратката дрямка.

 Ако забавлението ви е харесало и на вас, огледайте се колко тениски още бихте могли да прежалите. Така ще му подарите още няколко уникални тениски „мой дизайн”, време, което да прекара с вас, а на себе си така необходимата ви почивка. А може би това е първата му крачка в света на модата и той е новият водещ дизайнер. На добър час!

Най - продавани