Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Стани магнит за жените, облечи правилната тениска с щампа

Дата: 2014-03-24

Мъжете, които се стремят да спечелят женското внимание, трябва да забравят скъпите и маркови дрехи. Британско изследване показва, че обикновената тениска с щампа е ключът към женското сърце. Не е необходимо вече да тренирате до припадък във фитнес залите при положение, че може да използвате някои малки хитринки. Не се притеснявайте, нежната половина също се възползва от такива.

Бяла тениска с щампа на голяма черна буква Т на лицевата страна и с къс ръкав прави мъжа с 12 процента по-привлекателен установили учените. Според тях такава тениска създава излюзия за по – широки рамене.

Най-добрите резултати са наблюдавани при участниците, които не са в добра форма, докато привлекателността на мъжете с развита телесна маса се е увеличила само малко. За сметка на това привлекателността на участниците, които носели тениски с обърната буква Т, е била намалена до 12 процента. Причината за това е, че промяната на фокуса към коремната област на мъжа намалява популярността му в женските очи.

Учените са изчислили, че идеалното съотношение е, когато раменете са с  около 20 процента по-широки от бедрата. За целта на изследването са поканени 30 студентки на възраст между 18 и 25 години. Всички мъже носели обикновена бяла тениска без щампа, след това тениска с щампа с буквата Т в различна позиция и размер.

Така както всяка една жена, уважаваща себе си крие в гардероба традиционна, малка, черна рокля, така не е лошо и вие да имате винаги под ръка една такава тениска.

Психолози и учени споделят, че стилът е строго индивидуален за всеки, но при този експеримент те откриват оптична излюзия, която влияе на нашата психология.

Най - продавани