Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Как да излезеш с любимата си тениска с щампа в студено време

Дата: 2014-03-06

Искали ли сте някога да бъдете онзи пич в гимназията, който играе мач през зимата на -20 градуса само по една тениска с щампа? Или просто искате да спестите малко пари, така че да не е нужно да купувате тежки дрехи през зимата? Тогава защо просто не свикнете със студа? Ето как може да стане това:

1.       Подготовка - вземете тениска по ваш избор и някакъв вид устройство, което измерва температурата (термометър със живак ще свърши работа). 

2.       Какво намирате за студено? Опитайте се да предположите коя е температурата,  която считате за студ. Обикновено хората намират времето под 10° С за студено, а от 10 -15 °С за хладно, но това е различно в зависимост от климата, с който сте свикнали.

3.       Свикнете със студеното. Излезте навън за един ден на температура, която считате за студена, като носите само вашата тениска с щампа. Разходете се за около 10 минути, докато ви е поносимо.

4.       Упражнявайте се. Ако започнете да го правите всеки ден в продължение на седмица или две, вие ще забележите, че тялото ви ще се адаптира към студа и, например на 12 º C ще се чувствате като в топъл ден. Ако зимата идва, всеки ден ще е по-студен. Това е времето, в което да проверите лимита си.

5.       Бъдете активни Докато прекарвате време навън, опитайте се да усетите студа преминаващ през тялото ви, просто се опитайте да го почувствате и да се насладите на студа. Вие ще забележите, че тялото ви се адаптира към студа. Основното правило тук е да не треперите. Треперенето генерира топлина, която ще " отреже " усещането ви за студенина и просто ще ви става още по-студено. Просто се опитайте да се насладите на студеното - ще е трудно в началото, но след една седмица трябва да се адаптирате.

Практикувайте тези неща само, когато не сте сами, за да има кой да ви наблюдава. Пожелаваме ви приятно носене на любимата ви тениска с щампа и през студено време!

Най - продавани