Количка

0 артикула

Защо ми е тениска мой дизайн?

Дата: 2014-03-02

Тениските са любими дрехи на милиони хора. Страхотни са и за топлите и за студените сезони. Лятото се носят небрежно и спортно, а зимата се носят под по-топли връхни дрехи. Защо, обаче, да си направите тениска по ваш дизайн, както предлагат доста сайтове и онлайн инструменти, а не да си купите готова тениска?

 

Вие не създавате щампата на готовата тениска, вие си я купувате така, както си е. Да, можете да изберете измежду няколко тениски, но винаги нещо ще липсва. Можете да си изберете тениска с любима група или певец, но няма да ви хареса позата, която е заел или фона, на който е застанал. Можете да търсите определен надпис, а да няма точно такъв. Можете да си харесате друг надпис, но да не ви хареса в какъв цвят и шрифт е направен. Просто винаги нещо ще липсва. Най-честата причина, поради която хората си купуват тениска с щампа е, че могат да изпратят послание към света, към заобикалящите ги хора. Но за да е правилно посланието и да е точно това, което искате, най-добре е сами да си направите тениска.

 

„Тениска мой дизайн“ не се прави толкова трудно, колкото може би ви се струва. Първо, както по-горе споменахме, можете да прегледате стотиците уебсайтове и онлайн инструменти, които предлагат подобно нещо – те ще ви дадат избор между ваши собствени снимки, рисунки, логота и каквото още желаете. Ако искате изцяло да си направите тениската, писали сме много статии, от които ще разберете как да действате по метода на ситопечата, чрез дигиталното пространство и прочие, за да си направите абсолютно ваше производство, че даже и да го продавате. По този начин ще сте сигурни и че качеството е добро.

 

Истината е една – за да е нещо както трябва, най-добре си го направи сам. Излезте навън и покажете на хората точно това, което искате да видят от вас!