Количка

0 артикула

Тениска "мой дизайн" чрез дигитален метод

Дата: 2014-02-24

Ето как си правя тениска по мой дизайн по дигитален път:

Превърнете вашия проект в дигитален образ. Ако вашите хартиени скици са с особено високо качество, можете да ги сканирате и да ги ретуширате със софтуер за обработка на снимки. За почистване на линиите, например, можете да отворите изображението на Photoshop и след това да го обработите.

Украсете картинката. Поиграйте си с филтрите, цветовете, яркостта, контраста, наситеността, или някакви други ефекти на ваше разположение. Добавете линии, пръски,ефекти и други декорации, които могат да направят по-динамичен дизайн (където е приложимо).

Добавете текст. Макар че е адски забавно да се играе със странните шрифтове, преди всичко трябва да наблегнете на това тексът да се чете добре. Можете да свалите безплатни шрифтове от интернет или дори да направите свой собствен. Четете за това как да добавите шрифтове на вашия компютър чрез Illustrator или Photoshop, ако е необходимо. За да се запази текстът се уверете, че всички съответни филтри, засягащи цялостната визия наобраза,също се прилагат за шрифта.

Направете прототип. Най-лесният начин да направите това е да отпечатате дизайна и да го гладите върху друга, обикновена тениска, а не тази тениска мой дизайн, която вече сте започнали. Все пак, ако искате да сте абсолютно сигурни, че качеството е достатъчно, можете също да платите малка сума, за да се направи професионално.Това беше всичко. Трябва да си призная, че на мен ми беше адски забавно, а предполагам, същото се отнася и за вас.

Вече разполагате с „тениска мой дизайн“. Сега можете да станете крупен производител и да ги продавате. Успех!