Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Музикална тениска струва 5 милиона долара на продавачите й !

Дата: 2014-01-17

Колко струва най-скъпата тениска, която сте обличали някога?

Със сигурност не е била пет милиона долара, нали?  Е, вече е създадена и тениска, която е коствала точно толкова, но не за да бъде облечена.

 

Напоследък е доста модерно по магазините да се продават музикални тениски, с ликовете на идолите ни в музикалния бизнес. За жалост, обаче, звездите често са далеч по-претенциозни и алчни от обикновените хора. Наскоро станахме свидетели на бурен скандал в медийното пространство, с който сега ще ви запознаем.

 

Topshop е британски мултинационална фирма, която е специализирана в модни облекла, обувки, грим и аксесоари. Тя има около 440 магазина в 37 държави и се радва на огромен успех, особено сред младата аудитория. Когато дизайнерите на този моден гигантрешили да отдадат признание на Риана за огромния й комерсиален успех, като й измайсторили тениска, но не помислили за огромната цена, която ще трябва да платят...

 

 

Една обикновена бяла тениска с лика на Риана довела гигантът Топшоп пред съда, борейки се за дело, в което от тях се искало 5 милиона долара за неразрешено използване на образа на скандалната певица.

 

   

Картинката, която осъмналана фанелката с подпис от Topshop, възникнала по време на снимките на видеото към песента " We Found Love " през 2011 година. Певицата е заявила, че снимката от музикална тенискае подобна на снимкатаот корицата на албума, затова решила, че е справедливо да поиска 5 млн. обезщетение от компанията.

 

 

Нейните адвокати са заявили пред съда в Лондон, че модния гигант е излъгал и ощетил феновете, а в същото време е и засегнал репутацията на певицата. Изглежда, че аргументите им са били доста силни, защото Риана съвсем скоро стана с пет милиона долара по-богата.

Най - продавани