Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Как вървят тениски Angry Birds на пазара?

Дата: 2013-05-18

Едва ли създателите на ядосаните птици първоначално са вярвали, че на пръв поглед простичката им игрица, ще се превърне в такъв невероятен, световен хит! Идеята е тръгнала съвсем боязливо, никога не се е предполагало, че ще завладее света. А дори си нямаш и представа за какво обсебване си говорим, драги читателю. В момента, тениска angry birds се продава като топъл хляб от малки и големи! 

 
Rovio, с хитовата си марка, към момента продава по 1 милион тениски с щампа Angry Birds и по 1 милион плюшени играчки всеки месец, разкрива мениджърът по продажбите на Rovio, Андрю Сталбов на TechCrunch Disrupt.
 
Rovio започнали да продават играчки през декември 2010 г., като до март 2011 г., били разпродали около  2 милиона и продължили да ускоряват темпото и до днес, за да достигнат до колосалната сума от да по един милион броя на месец.
 
Освен продажбата на тениски и играчки, както и 350-те милиона сваляния на играта, Angry Birds скоро може да бъде и холивудски филм. Пускат се слухове, че продуценти изявяват желание да пресъздадат този невероятен хит и на лента. Но засега се мисли за основното, т.е. най-вероятно много скоро ще видим Facebook версия на играта. 
 
Ние също разполагаме с доволно количество тениски angry birds.
 
    

Най - продавани