Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Секси домакиня? Тези престилки се носят с високи токчета!

Дата: 2013-05-08

 

Мислите, че престилка за готвене се носи само пред печката, готвейки вкусни гозби за домочадието? Е да, но не. Тази тенденция отдавна е минало. Да носиш престилка вече може да означава да бъдеш супер модерен. Малко по-долу ще разгледаме последния писък на модата, относно тези защитни дрехи, които можете да използвате във всекидневнието си, независимо от това какво правите. Ще приложим и снимков материал, за да добиете представа. 
 
Можете да изглеждате много секси, дори когато сте претрупани с тенджери, тигани и съдове.
 
Полската фирма "Куки" (Cookie) промени погледа на света над домакинята, а и нея самата. Не е някакво чудо, че тези престилки за готвене станаха истински европейски хит, бързо печелят и чуждестранните пазари.
 
Компанията тръгнала от идеята, че жената заслужава да подчертае своята красота и фигура и когато готви, а престилката, с която ще предпази дрехите, може да бъде женствена и секси, за да може да отговаря и на високи токчета, а не на чехли. Напълно различни и автентични проектирани, престилките са 100 процента памук.
 
Или, с две думи, жената ще изглежда в пълния си блясък, дори и да е омазана до главата в олио и брашно. Нека вдигне ръка този, който иска да бъде нагостен от такава домакиня. Ние вдигаме и двете!
 
Ето и обещаните снимки:
 
 

Най - продавани