Количка

0 артикула

Акордеонни категории

В миналото, носенето на тениска се е считало за бунтарско поведение!

Дата: 2013-02-20

В сегашни дни, тениската е най-често използваната дреха от млади и възрастни. Това е характерно, всекидневно облекло, което присъства в нашия тоалет, както през топлите, така и през студените сезони. С напредването на технологиите, феновете на нестандартното могат да изберат какви ли не щампи за своите любими тениски. А сега, нека се върнем малко назад във времето...

 

 

В началото на 60-те години на 20-ти век,  тениската е средство за изразяване на изкуство. Тогава, въвеждането на ситопечат значително допринася за нейния успех като моден аксесоар. Освен това, тениската е използвана и като политически инструмент за протест. Носенето й се е възприемало като бунтарско, защото тогава се е водила за бельо, обличано на публични места.

 

Малко по-късно, хората започват да осъзнават, че щампа върху тенискaта може да допринесе за един още по-доходен бизнес. Известни музикални групи започват да правят огромни печалби от продажба на тениски с различни щампи. Постепенно, тениските се налагат като форма на личен израз.

 

Нашите предложения са точно ТУК

Най - продавани